1. Redőny szerelés
  2. Alumínium redőny

Alumínium redőny

Mindannak ellenére, hogy manapság már számtalan árnyékoló közül választhatunk, mégis az alumínium redőny lehet a legtökéletesebb választás, hiszen az szinte bármilyen típusú nyílászáróra bármi probléma nélkül, tökéletesen felszerelhető. Az egyre jobban kedvelt alumínium redőny választható ráépíthető típusban is, amely változat egyik nagy előnye, hogy az teljesen bevakolható, így kívül-belül láthatatlan marad és nem utolsó sorban az árnyékoló akár azonnal használatba is vehető a beszerelést követően.

Az alumínium redőnyök egyik nagy előnye a műanyag árnyékolókkal szemben, hogy mindannak ellenére, hogy sokkal erősebb anyagból készülnek, mégsem olyan nehéz azokat működtetni. Könnyű súlyának köszönhetően egy gyermek számára sem jelent gondot az alumínium redőny felhúzása vagy leengedése. Ha az elegáns megjelenést tartjuk szem előtt, akkor egyértelmű, hogy csak az alumínium redőny jöhet szóba, amely ezen a területen igen magasra teszi a lécet.

Egy alumínium redőny azt a lehetőséget is felkínálja számunkra, hogy miután azt motorral is felszereltük teljesen automatizálttá tegyük az árnyékolórendszert, ennek köszönhetően a redőny képes önműködően reagálni az időjárás vagy a külső hőmérséklet és fény változásaira és azzal párhuzamosan működtetni azt. Ezek a prémium minőséget képviselő redőnyök UV álló tulajdonságuknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartammal bírnak, amelyek tökéletesen ellenállnak az extrém erős napsugárzásnak is.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon H-P 08:00 - 16:00 között a  +36 (25) 748 000 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

AluRoll

Az AluRoll egy prémium minőségű, új generációs külső tokos alumínium redőny, amely könnyű alumínium redőny léceinek köszönhetően még a gyerekeknek sem jelent kihívást annak felhúzása vagy leeresztése. Az alumínium redőny prémium minőségi anyag használatának köszönhetően sokkal nagyobb tartósságot biztosít egy hagyományos műanyag redőnynél, melynek élettartama akár több évtized is lehet.

AluRoll

Aluhid

Az AluHid alumínium redőny rendkívül tartós árnyékoló, amely nem csak az optimális fényviszonyok beállításához tökéletes, hanem kiválóan alkalmas az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Ez az elegáns megjelenésű vakolható alumínium redőny rendkívül letisztult megjelenést biztosít, hiszen ennek tokszerkezete teljesen rejtve marad, így az sem kívülről sem pedig belülről nem lesz látható.

Aluhid

Owal

Az Owal külső tokos alumínium redőny ívelt tokformájának köszönhetően esztétikusabb megjelenést biztosít a hagyományos redőnytokoknál, ezért egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ami a tartósságát illeti a redőny lamellái valamint tokja extrudált alumíniumból készül, amely rendkívül hosszú élettartamot garantál ennek az árnyékolónak, így az akár évtizedekig is minden probléma nélkül használható. 

Owal

Vakolható Heroal

A Heroal vakolható tokos alumínium redőnyrendszer kiváló fényzárási tulajdonsága mellett, roppant könnyen karbantartható hiszen az nem hajlamos a korhadásra. Kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik amit elsősorban az erősebb anyagból készült lemez szerkezetének köszönhet, amely árnyékoló képes akár a legszélsőségesebb időjárási helyzetben is tökéletesen megállni a helyét.

Vakolható Heroal

Atenád kompakt

Ha tartós és könnyen mozgatható és kezelhető redőnyt szeretnénk otthonunkba, akkor érdemes az Atenád alumínium redőny mellett letenni voksunkat, amely sokkal ellenállóbb egy hagyományos műanyag redőnynél, aminek köszönhetően az árnyékoló akár egy kisebb jégverést is könnyen túlél. Ráadásul az alumínium redőny lamelláiban az UV-sugárzás sem tud kárt tenni, így az megőrzi eredeti színét és nem deformálódik el.

Atenád kompakt

Heroal Ovális

A Heroal Ovális külső tokos alumínium redőny szinte a legjobb fényzárási tulajdonsággal rendelkezik, amely képes akár teljes sötétséget teremteni otthonunkban. A prémium minőséget képviselő alumínium redőny stabil szerkezetének köszönhetően, minden további gond nélkül felszerelhetjük azt redőnymotorral is, amelyet aztán kapcsolóval vagy távirányítóval is vezérelhetővé válik.

Heroal Ovális

Owal Combi

Az Owal Combi külső tokos alumínium redőny abban különbözik más redőnyöktől, hogy ez a változat integrálva van egy szúnyoghálóval is, amely teljesen külön működtethető a redőnytől, ezzel lehetővé téve az akadálytalan szellőztetést. A redőny kiváló hang és hőszigetelési tulajdonságainak köszönhetően nem csak nagy mértékben csökkenthetők a kintről beszűrődő zajok, hanem komoly mennyiségű energiát is megspórolhatunk.

Owal Combi

AluRoll Combi

Az AluRoll Combi alumínium redőny mindamellett, hogy kiváló árnyékolást biztosít, integrált szúnyoghálója garantálja számunkra a szúnyogoktól mentes szellőztetést. A technológia gyors fejlődésének köszönhetően az alumínium redőny motorizálása esetén nagyon könnyen beintegrálhatjuk egy intelligens otthoni rendszerbe is, amely lehetőséget biztosít arra, hogy távolról vezérelhessük vagy leellenőrizhessük a redőny helyzetét.

AluRoll Combi

Kézi működtetés

A külső tokos műanyag redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni vagy zsinór segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

A redőnymotor korábban az alumínium redőny kiváltsága volt, de ma már a műanyag redőnyöknél is beépíthető, ráadásul ha a redőnnyel együtt rendeli, akkor olcsóbb, mintha utólag építetti be. A redőny motor működetésére három lehetősége van. Használhatja távkapcsolóval, távirányítóval, illetve okos otthon rendszerbe is kötve.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

A külső tokos műanyag redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Műanyag redőny árak

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a redőny is egyedi méretek és egyedi igények alapján, személyre szólóan készül el. Éppen ezért minden esetben szakemberünk felkeresi Önt személyesen és felméri pontos igényeit, illetve a nyílászáró méreteit. A redőny árát a következő tényezők határozzák meg: Mekkora redőnyre van szüksége? Milyen színben szeretné a redőnyt? Kér-e hozzá szúnyoghálót? Szeretné-e redőnymotorral működtetni? Van-e bármilyen speciális igénye? 

A felmérés végén szakemberünk ajánlatot ad önnek, mely nem kötelezi önt semmire sem. Az ajánlat része: méretek, igényei, a redőny ára és a gyártáshoz szükséges idő. Ha az ajánlatot elfogadja, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában 5 munkanapon vesz igénybe. A gyártást követően szakemberünk egyeztett egy időpontot önnel a felszereléshez. Minden általunk felszerelt redőnyhöz 2 év garanciát adunk és természetesen számlát.

Visszahívást kérek

Segítség a redőnyszerelésben

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon H-P 08:00 - 16:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (25) 748 000

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza